Dankzij ons testlaboratorium hebben we een grote verscheidenheid aan resultaten te tonen. We zijn een team van professionals en we proberen onze testresultaten niet als onze eigen te verkopen. We willen bewustzijn brengen over de vele verschillende manieren waarop seks en plezier met elkaar verbonden zijn. We streven er ook naar om onze lezers te helpen seksuele gezondheid te begrijpen en een evenwicht te vinden tussen twee of meer partners.

Dit is een open forum voor mensen die geïnteresseerd zijn in het leren meer over seks en de verschillende elementen. Stuur me gerust vragen, opmerkingen of verhalen over seks. We hopen dat u zult genieten van onze site! Voor mij gaat het om het plezier. Als je wilt zien waar ik het over heb, raad ik je ten zeerste aan om naar mijn YouTube-pagina te gaan om mijn nieuwe serie Sex & Seduction - Sex and Seduction is Sexy te bekijken! In deze videoserie zal ik de basisprincipes van seks onderzoeken en de manieren onderzoeken waarop seks en intimiteit ons leven beter maken. Mijn naam is Boris.

Dus we zijn hier om u te laten zien wat ons lab doet - en wat je er leuk aan zult vinden.

Voor het eerst bieden we onze producten online te koop aan tegen dezelfde lage prijzen als onze traditionele labwinkels en e-commercepartners. Als u vragen heeft over onze labs, nodigen wij u uit om de labpagina's te bezoeken voor de producten die we dragen. Nu, zonder verder oponthoud, hier zijn enkele van onze favoriete seksspeeltjes die online beschikbaar zijn op Koek-Recepten. Als je meer over ons wilt weten, kijk dan op onze website, Facebook-pagina of Twitter-feed. En als u op zoek bent naar een seksspeeltje met een online winkel, hebben we een verzameling van vele merken en modellen om uit te kiezen. We zijn zo blij dat u zult genieten van het browsen en winkelen met ons.

De nieuwste toevoeging aan onze online catalogus is de Fleshlight van Fleshlight, een nieuw Fleshlight-model dat een nieuwe vorm van dildo's en masturbators gebruikt om een nieuwe, intensere ervaring voor mannen te bieden.

Te vaak worden mensen opgehangen aan het testen omdat ze het gevoel hebben dat ze het alleen voor zichzelf doen. Testen gaat niet alleen over uw product of uw bedrijf, maar ook over de consument. Er is zoveel meer dan wat we in onze testkit stoppen. We hopen dat je geniet van het lezen van deze blog, en voel je vrij om te delen met je vrienden of collega's.

Bekijk onze andere blogs over de wetenschap van seks, seks en relaties. Als u een persoonlijke ervaring wilt horen over hoe het testen voor uw bedrijf uw bedrijf heeft beïnvloed en u hebt geholpen om dingen goed te doen, stuur ons dan een e-mail om ons dit te laten weten. Onze volgende seksverhalen komen eraan. Als u wilt dat de blog verzonden naar uw e-mail of krijgen ons volgende verhaal rechtstreeks geleverd aan uw telefoon, ga hier. Ik hoef je niet te vertellen hoe geweldig het is om een gelukkig, gezond seksleven te hebben, maar ik kan je vertellen dat je elke dag een sterkere, meer bevredigende relatie opbouwt en een gezondere relatie creëert tussen jezelf en je partner, en het is het belangrijkste wat je doen.